_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Eget tryck

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Skicka din bild till oss via formuläret nedan (så hög upplösning som möjligt). Beskriv vilken del av bilden du vill ha på LighCap skyddet, tänk på att motivet blir runt. Efter vi mottagit din förfrågan återkommer vi med förslag och pris.

Vid beställning av ett fåtal och med eget tryck beräknas leveranstiden till cirka fem arbetsdagar.

Trycktekniken för mindre upplagor är digital transfer. Med digital transfer menas att en text och bild överförs direkt i den digitala formen till LightCap skyddet.

Vid större order, minst 100 st, är trycktekniken screentryck. Screen är det engelska namnet för nät/ram och vid screentryck pressas färg på tryckytan genom väv som är uppspänd på en ram.

Vid beställning av 100 ex eller fler med eget tryck/logga (screentryck) beräknas leveranstiden till ca 12 veckor.

Om du har en bild, fotografi eller en teckning som inte är digital så skicka den per post till oss. Vi scannar, redigerar och trycker LightCap skyddet. Extra noga att du beskriver hur du vill att motivet skall vara disponerat. Bifoga färdigfrankerat kuvert med din adress för retur av orginalet.

Vi hjälper även till med att skapa och designa logotyper till en engångskostnad av 700:-. Kostnaden tas ut först när designen är godkänd.

M500 LightCap skyddet klarar lampdiameter från 150 till 180 mm och M1000 från 190 till 250 mm. Trycket är på M500 140 mm och för M1000 190 mm.

  • (max 50 MB)